24 de març 2009

El logotip de la nova biblioteca



Aquest és el treball guanyador del concurs del logotip de la nova biblioteca del centre. 

El jurat format per un membre de l'equip directiu, un membre del grup de treball del projecte Puntedu, les professores d’Educació Visual i Plàstica, un membre de l'AMPA i una representant dels estudiants, es va reunir el dia 23 de febrer i va acordar de donar el premi al treball presentat per José Luis Garrido, professor del departament Elèctric.

És una vista zenital de l'institut, en la qual la part antiga és representada de color negre i l'edifici nou de la biblioteca, de color verd. 

El jurat també va acordar donar un accèssit al treball presentat per Humbelina Rodríguez, de la Sénia, mare de l’alumna Yentel Itarte Rodríguez. 


Al concurs es van presentar 44 treballs, presentats per 35 participants. Cal destacar sobretot la nombrosa participació de l’alumnat de 2n i 3r d’ESO, i la qualitat dels treballs presentats per l'alumnat del cicle formatiu de grau superior de Producció per mecanització i del professorat en general. 

Aquests són alguns dels treballs finalistes:


En la deliberació del jurat es va tindre en compte els resultat de la votació popular, que va rebre una trentena de missatges. El més votat en la votació popular va ser aquest:



El lliurament dels premis està previst de fer el dia de la inauguració de la nova biblioteca. Per a l'ocasió també s'editaran punts de llibre amb una selecció dels treballs presentats.

Enhorabona als guanyadors i gràcies a tots per participar-hi.