16 de març 2009

Dia Mundial de la Poesia a l'IES de l'Ebre



En motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació ha organitzat una sèries d'activitats.

Dissabte 21 de març, a les vuit del vespre, es presenta l'espectacle Un noi, un riu, amb poemes d'Albert Roig i de la poetessa kurda Bejan Matur, amb la col·laboració de l'actriu Sílvia Bel, la música de Krishoo i vídeos de Dionís Escorça. L'espectacle tindrà lloc al Centre del Comerç de Tortosa (c. del Pare Cirera, núm. 6, entresòl).

I dilluns 23 de març al matí, Albert Roig conduirà un taller de poesia adreçat a l'alumnat de 2n de batxillerat del nostre centre. El taller se centra en la poesia amorosa de tots els temps i està concebut expressament per als joves adolescents. 

Albert Roig Antó és poeta. Ha publicat vuit llibres de poesia i ha guanyat premis tan importants com el Carles Riba (1993) o Gabriel Ferrater (2007). És autor de diverses antologies de poesia catalana i potuguesa, estudis literaris, obres dramàtiques i guions de ficció. Actualment és professor de l'Institut del Teatre, de Barcelona.